Bilgisizlik diye bir şey yoktur

Bilgisizlik diye bir şey yoktur.Bu yüzden kişiler cahil olduklarını asla kabul etmezler.Gerçek ama doğru olmayan bilgi vardır. Kendi karanlığında yaşam süren bilinç,doğru bilgiyi almadığında çevrenin kendi için yazdığı senaryoyu kabul eder.

Meşhur ağaç hadisesini okuyunuz.

Ağaç hakkında hiç bir bilgisi olmayan bu yüzden sabretmesi eşliğinde ağaca yaklaşmaması söylenen Adem'in ailesi için şu senaryo yazılmıştı;

"Rabbiniz size bu ağacı sırf melek olursunuz veya ebedî kalanlardan olursunuz diye yasakladı..."7:20

Melek olmak ve sonsuzluk gibi isimlerin içinde geçtiği bir senaryo.
Oysa misal olarak anlatılan ağaç gerçekte Adem ailesinin dünyada ki zamanıdır. Yani şuan dünya üzerinde kullandığınız zaman sizin ağacınızdır. Ve "Allah sabredenlerle beraberdir" derken verilmek istenen mesajı okumaya gayret edin.

İşte Adem ailesi henüz fidan evresinde,çiçek açma evresinde yahut çağla evresinde olan ve türünün ilk ve tek örneği olan ve hiç bilgisi olmayan ağaca yaklaşırsa çiçeklerini,çağlalarını,dallarını yağmaladığında ağaçtan olgunlaşmış meyveler alamaz ve o meyvelerin çekirdeğinden yep yeni yüz binlerce ağaç elde edemezdi.
Bu yüzden "Ağaca yaklaşmayın dendiğinde" bilince,içinde melek(kudret,melaike,güç) ve sonsuzluk olan bir senaryo oluşturuldu.

Bu senaryo tabiki "Şeytan" dediğimiz mananın yayınıydı.Şuan zaten tüm bunlar dünya üzerinde çok değerli zamanınız yağmalanarak yapılmıyor mu?

Cahillik sana yazılan senaryoları kabul etmektir. Alimlik kendi senaryonu yazmaktır.Kendi senaryonu yazarken yaptığın evin direkleri,kirişleri olmalıdır.Biz bu kirişlere Kur'an adını veriyoruz. Gayrısı çürüktür.Er yada geç yıkılacak veya içinde yaşanamaz bir hale gelecektir.

A.K